fridarannar

Direktlänk till inlägg 10 juli 2014

Torsdag

Av Frida Rännar - 10 juli 2014 23:46

Sitter här hemma i min ensamhet. Eller ja nästan.. Barnet sussar sött och hunden snarkar från vår säng. Pappan är på nattjobb... Varje sommar så finns det en jobbkörning som är svår att tacka nej till då den ger fruktansvärt bra betalt. Han kör söderut 2 nattsvängar inatt och lör natt sen kan vi njuta av semestern tillsammans igen!

Som tur är så har Hugo och jag bokat upp hela helgen. Tanken är att vi aldrig ens ska hinna känna av att han är borta. Haha, ja jag ogillar verkligen det här med att leva själv..

Igår missade jag att berätta att dagen spenderades på Umelagun igen. Hugo var alldeles till sig ( för att vara honom som alltid är så försiktig ) han dök under vattnet, hoppade ut från
mammas knä utan att någon var beredd och tog emot och ville bada mer och mer. Det var så kul att se! Han börjar bli en liten buse som ska charada hela tiden. :)
På kvällen åkte vi ner till sommaren i city. Det blev middag på Max och glass i solen.

Idag kändes det ju inte supervarmt i luften på morgonen så vi körde en pysseldag. Vi avverkade lite träd på baksidan. Jo -igen! Och fel tid på året.. Men träden har ju blommat ut det sjukaste så kvällssolen nästan försvinner bakom träden. Det accepteras ju inte!
Vi körde iväg på återvinningen med det vi tagit bort samt det gamla golvet.
Sen har vi bara dolat på. Jag har planterat om lite blommor, tvättat, plockat och ätit melon med Hugo på altanen i solen. Ja sånt där som man bara måste hinna med..

Nu är det dags att vika in årorna. Imorgon åker vi på Vännäsdagarna. En liten favorit såhär under semestern. Speciellt om solen skiner!

Bäst att ställa väckarklockan. Imorse vaknade hela familjen kl 09.00 Herregud det går ju inte när man har semester. Haha, godnatt!

 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Frida Rännar - 16 oktober 2014 17:00

  September har varit en riktigt skitmånad och Oktober verkar inte alls bli till det bättre..   Jag väljer att inte dela med mig av allt som har hänt och händer i vårat liv just nu och därför kommer det eka tomt här tills mångt och mycket har ...

Av Frida Rännar - 17 augusti 2014 20:12

Herregud vad Hugo har växt i sommar!Han står kvar på sina 12 kg, men fötterna har vuxit en halv cm och tröjorna och framförallt byxorna i storlek 86 är nu för små. Vi har idag rensat ut och gått igenom hela hans garderob då vi har behövt köpa en hel ...

Av Frida Rännar - 17 augusti 2014 19:56

Här händer det grejer. Jag har börjat jobba igen efter en underbar semester!Det enda jag har att klaga på var att den tog slut alldeles för fort. I vanliga fall brukar man vara rätt nöjd efter 4 veckor och känna att det ska bli skönt med fasta rutine...

Av Frida Rännar - 7 augusti 2014 20:53


Känslan när man kan paketets kollinr. utantill, innantill och bak och fram!! Som ett litet barn på julafton :) ...

Av Frida Rännar - 25 juli 2014 23:53

Lite bilder från senaste dagarna. [Bild] [Bild] [Bild]

Ovido - Quiz & Flashcards