fridarannar

Direktlänk till inlägg 30 maj 2014

Fredag

Av Frida Rännar - 30 maj 2014 22:27

Började dagen med att stöka på lite här hemma..
Tog sedan en promenad till mamma och Kent där vi fick oss lite lunch. Efter lunch gick vi ner på ängarna och spanade in Yran, vilket är lite av en tradition. Nu har det blivit så även för Hugo då han var med och kikade i fjol också. Då var det sjukt varmt och vi gjorde allt vi kunde för att finna skugga till lilleman. Minns även att han då spatserade runt med mormor i handen. Det var i samma veva som han lärde sig gå.
I år bjöd vädergudarna inte alls på samma värme men vad gör det när man kan klä sig.
Vi hade sedan morgonen pratat om att titta på Jesper och Anna när dom spelar brännboll och Hugo såg fram emot det. Viktigt var också att vi alla skulle gå. Vet inte hur många ggr han nämnde "Aaaallihooopa titta Jepper Anna peeela bjännboll, Aaaallihooopa.." Han är så himla go vår lilla kille. Vet inte huuur många ggr per dag jag smälter..

Bäddade ner Hugo i vagnen så han inte skulle bli blöt men hade även med alla galonkläder ifall han ville promenera runt.
Han satt och kikade en stund men sen somnade han till trots att vi stod precis vid musikhögtalarna som spelade sjukt högt. Dessutom var det tutor och skrik runt vagnen konstant. Han tyckte nog att Jesper och Annas lag var så oslagbart bra att det inte ens var lönt att titta.
2,5, nästan 3 timmar senare vaknar han till när vi promenerar hem. Varm och nerbäddad :)
Är så glad att han alltid känt sig så trygg i vagnen. Det är aldrig några problem, han sitter alltid snällt i den och somnar alltid av sig själv när han är trött och sover ofta länge trots höga oljud. Dessutom har han ju alltid fått vara med oss vilket gjort att han vet att man kan sova gott även i vagnen.. Han är nog härdad från alla hästtävlingar han varit på :)

Mamman var dock inte lika varm och torr när vi skulle gå hem så jag sprang hem med vagnen. Väl hemma så hade jag fått upp värmen. Folk måste ha skrattat åt mig joggandes i gummistövlar. Haha!

Imorgon går vi nog dit igen för att fortsätta heja. Idag blev det inte så mkt till spänning då dom utklassade alla sina 3 motståndare. Kanske att det blir lite mer spännande imorgon. Hoppas på uppehåll!

 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Frida Rännar - 16 oktober 2014 17:00

  September har varit en riktigt skitmånad och Oktober verkar inte alls bli till det bättre..   Jag väljer att inte dela med mig av allt som har hänt och händer i vårat liv just nu och därför kommer det eka tomt här tills mångt och mycket har ...

Av Frida Rännar - 17 augusti 2014 20:12

Herregud vad Hugo har växt i sommar!Han står kvar på sina 12 kg, men fötterna har vuxit en halv cm och tröjorna och framförallt byxorna i storlek 86 är nu för små. Vi har idag rensat ut och gått igenom hela hans garderob då vi har behövt köpa en hel ...

Av Frida Rännar - 17 augusti 2014 19:56

Här händer det grejer. Jag har börjat jobba igen efter en underbar semester!Det enda jag har att klaga på var att den tog slut alldeles för fort. I vanliga fall brukar man vara rätt nöjd efter 4 veckor och känna att det ska bli skönt med fasta rutine...

Av Frida Rännar - 7 augusti 2014 20:53


Känslan när man kan paketets kollinr. utantill, innantill och bak och fram!! Som ett litet barn på julafton :) ...

Av Frida Rännar - 25 juli 2014 23:53

Lite bilder från senaste dagarna. [Bild] [Bild] [Bild]

Ovido - Quiz & Flashcards