fridarannar

Alla inlägg under augusti 2012

Av Frida Rännar - 21 augusti 2012 21:11

Mamma Var barnvakt medans jag tränade och Jocke jobbade klart.

Hon trodde Såklart hon skulle få träffa sitt barnbarn. Men det är lätt att vara barnpassare när barnet sover när man kommer och sover när man åker..

Nu har pappan lagt lilla kidden och han sussar sött med bästa kompisen bredvid.

Av Frida Rännar - 21 augusti 2012 21:07

Galet vad det regnade tidigare ikväll!

Vi trotsade väder Och vind och allt vad det innebar och körde träningen för Eva ute ändå.
Jag var väldigt skeptisk i början men Sara tjatade om att det skulle spricka upp. Sagt och inte alls gjort..
Såhär i efterhand är jag dyngsur ända in på trosorna men med en duktig häst som skötte sig kanon trots regn och inte bästa formen kan jag inte vara mer än väldigt nöjd.
Det som inte dödar, det härdar och om inte annat fick vi en bra anledning till att putsa all utrustning. :)

!

Av Frida Rännar - 20 augusti 2012 11:57

LYCKA!!!

Jag kommer i outfiten! Låååångt över förväntan. :O

Av Frida Rännar - 20 augusti 2012 11:08

Jocke har nu gått på sin andra arbetsvecka efter semestern och här hemma har vi fått ordning på vardagsrutinerna riktigt bra.
Hugo har sedan en vecka tillbaka bestämt sig för att sova hela nätterna och det gör oss ingenting. Sista målet mat för kvällen äter han vid 22 och efter det lägger vi ner honom i sin säng där han somnar helt själv. Han har alltid varit väldigt lättsam på nätterna och bara vaknat en gång sen somnat om direkt men det är ju klart bättre som det är nu!


Helgen som var har varit jättebra. I lördags var vi på barnkalas för att sedan åka direkt vidare till Långron där vi var bjudna på middag tillsammans med Jesper och Anna, hennes föräldrar och syskon samt mamma och Kent. Riktigt mysigt! Roligt var det också att träffa Olivia igen, Annas brorsdotter som är endast 14 dagar äldre än Hugo.


Under söndagen bestämde vi oss för att greja på här hemma. Vi skulle måla det allra sista som är kvar men eftersom det fullkomligt regnade frön från träden så vågade vi inte göra det. Istället så städade vi och handlade. En riktig söndag alltså. Bästa avslutningen på dagen blev ett lättare hoppass med Sara. Jackpot känns kanonfin om än formen på oss båda är ringrostig. Imorgon blir det träning för Eva som ett genrep inför helgens tävling. :)

Av Frida Rännar - 16 augusti 2012 00:18

Har hoppat med tjejerna idag. Alla hästarna skötte sig superbra och Jp var väldigt glad över att få vara med. Känns som vi är på g nu. Har inte hoppat några höjder ännu men vi har tränat mycket småhinder så vi är nog inte allt för långt borta. Hade tänkt starta Till helgen i Vännäs men jag ger det en vecka till så kan jag vara med i Nordmaling nästkommande helg. :)

Av Frida Rännar - 14 augusti 2012 09:22

Helgen har varit super!

På lördagen hade vi dop för lille Hugo. Allting gick väldigt bra och vi är så tacksamma för att alla kom och för alla fina presenter!
Efter dopfikat åt vi middag hos mamma med en del av släkten. Väldigt mysigt :)

Söndagen började vi med lite målning sen åkte vi ut till pappas stuga i Norrmjöle. Vi åt kräftor ute på altanen och vädret kunde inte blivit bättre!

Nu är Pappa J åter på jobbet efter 4 v semester och våran vardag börjar. Känns trist att han börjar jobba, men vi får vara glada åt att han fått vara hemma så mycket i början av Hugos liv.

Av Frida Rännar - 10 augusti 2012 18:37

Hugo har fått mini Uggs av mormor :)

Bvc

Av Frida Rännar - 10 augusti 2012 10:58

Vi har precis varit på BVC för vägning och mätning. Hugo växer precis enligt "Svensson" måttet.


Vikt: 5425 g
Längd: 58 cm


Välkommen till min sida!


Mitt namn är Frida Rännar. Jag är 27 år och lever mitt drömliv tillsammans med sambon Joakim, sonen Hugo, hunden Alicia och sist men absolut inte minst hästen Jackpot. Här kan du följa mig och min vardag!

Senaste Nytt

Inlägg

Arkiv

Sök i bloggen

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3
4
5
6
7
8
9 10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20 21 22
23
24 25 26
27 28 29 30 31
<<< Augusti 2012 >>>

Gästboken

Tidigare år

Besökare


Ovido - Quiz & Flashcards