fridarannar

Alla inlägg under juni 2013

Av Frida Rännar - 6 juni 2013 22:34

Såg att det aldrig kom upp någon bild på Hugo från hans födelsedag i Piteå. Gör ett nytt försök!

<3

Av Frida Rännar - 6 juni 2013 21:43

Så underbar dag!

Hela familjen fick vakna upp tillsammans och fika frukost. Sen begav vi oss till stugan och myste lite. Vi promenerade till skärgårdscafet, faktiskt ett av dom mysigaste som finns, i Järnäs. Åt lite lunch och promenerade sen hem igen.
Hugo fick såklart åka fyrhjulin och gräsklippare. Han är verkligen helt motorgalen. Så fort han ser något med motor så pekar han och skriker av lycka.. Och jag som försökt så mkt med hästarna. Haha!

Tog hand om lilla grå när vi kom in till stan igen. Sen hade vi familjemiddag hos mamma och Kent. Grillbuffe av allt gott man kan tänka sig.
Vi är verkligen bortskämda med fina människor omkring oss.. Helt galet, men så underbart, Tack för att ni finns allihopa!

Blev en inte allt för sen hemfärd då Hugo var helt slut efter en aktiv dag. Jocke dessutom ska upp och jobba imorgon, sin sista dag på 2 månader :) han är så värd att få vara ledig!!

Konstigt nog så flödade energin när vi kom hem och jag planterade sista blommorna och städade av altanerna både fram och baksida. Samtidigt plockade Jocke ihop inne i huset. Rent och städat är bästa medicinen mot allt. Så är det.

Nu slappa lite i soffan. Hoppas ni haft en bra dag!



Av Frida Rännar - 4 juni 2013 20:29

Trots det trista vädret har dagen varit jättemysig.

Vi lekte lite efter frukost sen somnade vi båda två och vaknade precis innan mamma kom hit med god lunch och åt med oss.
Efter det promenerade vi en sväng och köpte en cykelhjälm till Hugo.
Hem och hoppade på cykeln och for ut en tur. Hugo satt och nynnade och tyckte nog det var kul att åka cykel :)

När pappa J slutade följdes vi alla till stallet en snabbis och nu är middagen i magen, barnet sover och jag ska börja plantera om lite blommor!

Imorgon är det fullt upp. Måste göra hästen på dagen, sen har vi möte/träff på jobbet och efter det firmafest!

Det är nu också bestämt att på måndag till veckan så hoppar jag på och jobbat heltid hela juni.. Känns riktigt bra!

Bjuder på en bild på vår lilla prins från Piteå och hans födelsedag. (Foto: morbror Hans)

Av Frida Rännar - 3 juni 2013 22:43

Såg att det blev dubbelt upp av samma bild. Tanken var att lägga in en bild på världens bästa flis som myser på sofflocket i stugan..

Av Frida Rännar - 3 juni 2013 22:39

Igår var det kalas för Hugo. Han fick massa fina saker..Tack allihopa!

Efter huset var tömt (kunde konstatera att ska vi kalasa såhär så behövs ett större hus så alla får plats. Tur att vi har plats utanför huset också! ) så packade vi oss in i bilen och åkte efter fam Lindeberg/Wennström till stugan. Hugo somnade som vanligt i bilen men var helt färdig efter kalaset.

Vi åt gott och hade jätte trevligt men som vanligt så sprang tiden iväg och plötsligt var klockan 22.30 och vi vände hemåt..

Idag har jag jobbat och Jocke varit hemma.
Han tycker det här med att vara pappaledig är himla tufft..
Vi vaknade 07 hela familjen, jag cyklade iväg till jobbet strax innan 8 och ungefär då somnade Hugo om och sov till strax innan 11. Dom åker iväg och hälsar på Jockes mamma samt gör lite ärenden.
När dom kommer hem så somnar Hugo innan 14-tiden och vaknar inte förrän efter 17.

Haha undra om Hugo var trött från gårdagen? :)

Vi hann med att göra stallet hela familjen och storhandla. Har även fått massa blommor som ska planteras, men det får bli morgondagens göra ;)

Nu blir det sängen. Tror jag ska ställa tidig väckare imorgon!

Av Frida Rännar - 1 juni 2013 20:53

Har hunnit massor idag!

Började tidigt i stallet, vidare hem och iväg för att kolla på mina bröder som spelade, hem igen för lite vila innan det var cirkusdags för familjen. Det var väldigt mysigt och Hugo uppskattade det! Han klappade händerna och tyckte hästarna var bäst ;)

Efter cirkusen blev det handling, åkte även förbi hos mamma och hämtade hem min nya cykel som jag fått, så fin!!
Blev överraskade här hemma med en fin blomlåda på framsidan som mamma och kent fixat med när vi var borta. Blev jättefint! Tack snälla ni <3

Nu blir det lite rostat med räkor till sen middag. Imorgon är det kalas för lilleman här hemma!

Välkommen till min sida!


Mitt namn är Frida Rännar. Jag är 27 år och lever mitt drömliv tillsammans med sambon Joakim, sonen Hugo, hunden Alicia och sist men absolut inte minst hästen Jackpot. Här kan du följa mig och min vardag!

Senaste Nytt

Inlägg

Arkiv

Sök i bloggen

Kalender

Ti On To Fr
          1
2
3 4
5
6 7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25 26
27
28
29
30
<<< Juni 2013 >>>

Gästboken

Tidigare år

Besökare


Ovido - Quiz & Flashcards