fridarannar

Alla inlägg den 3 juli 2014

Av Frida Rännar - 3 juli 2014 23:01

Det har varit en känslomässig dag.

Lämnade taggad Mini på dagis som skulle få gå till 4H gården med kompisarna och fröken för att titta på djuren. (Verkligen en fördel med få barn på dagis så här på sluttampen innan semester. Alla barnen får så mycket uppmärksamhet).

Har jobbat häcken av mig hela dagen och bara lyft blicken från datorn när det var lunchdags. Rensade själen med ett pass i gymmet. Skönt!

Hämtar hugo på dagis, Hugo råkar tappa min telefon i stengolvet på Expo och min första tanke var att jag låter den ligga kvar för av smällen att dömma så förstod jag att den var spräckt. Så riktigt... Hela skärmen är en katastrof!! Deppade ihop och traskade ut till bilen. Stackars Jocke fick ta emot mina agressioner. Det är ganska komiskt i det hela hur jag försökte förklara för Hugo att det gör ingenting, det är sånt som händer då han blev förskräckt och verkligen inte tappade den med mening samtidigt som jag tappade humöret och mest bara tycker sånt här känns onödigt. (Första gången jag spräcker en iPhone)

Vi åkte och köpte golv istället vilket gjorde mig på bättre humör.
Fick även en mysig kväll med familjen. Hugo räknar numera klockrent till 10 fick vi höra vid middagsbordet. 2 år gammal...

Hästen var dessutom fantastisk idag. Så nu ska jag sova gott och imorgon kör vi sista rycket på jobbet så slipper vi förhoppningsvis gå in och göra lön i semestern.

Här hemma har vi hantverkare i badrock ;)

Sov gott!

Ovido - Quiz & Flashcards