fridarannar

Alla inlägg den 22 juli 2014

Av Frida Rännar - 22 juli 2014 22:35

Här går dagarna undan!

Vi hade två fantastiska dagar hos min mormor och morfar i deras stuga vid havet. Det var kanonväder och supervarmt, vi åt gott och bara njöt av lugnet.

Igår så tillbringade vi dagen hemmavid. Det var lite (läs: mycket) packning som skulle packas upp. Det var sjukt hett på baksidan hela dagen trots parasollet. Vi gjorde lite ärenden och shopping vilket var nästintill olidligt i värmen också.
Jackpot kom tillbaka till stan igår morse då han skulle skos så nu är ordningen återställd. Han har haft en supervecka på landet!

Imorse åkte jag tidigt till stallet för att rida innan värmen kom. Jackpot kändes taggad och jättefin.
Dagen har sedan tillbringats med en stor del av Umeås befolkning på Bettnäs. Jag skämtar inte när jag säger att man var tvungen att gå på andras handdukar för att ta sig ner och från stranden. Helt galet med folk! När vi skulle hem så tog vi oss knappt från parkeringen. Det var kö flera km. Men vad gör det när vi haft det så underbart skönt! Jag har badat i havet och INTE tyckt att det varit kallt. Kommer inte ihåg sist det hände.
Kvällen bjöd på lite hoppträning för duktiga elever vid NURF och supergoda grillade hamburgare på björnvägen.

Imorgon blir det kanske varmaste dagen hittills med lovade 31 grader. Vi gör Bettnäs även imorgon. I stan flyter man ju bort..

Hörs!

Ovido - Quiz & Flashcards