fridarannar

Alla inlägg den 17 juli 2014

Av Frida Rännar - 17 juli 2014 10:13

Det är så fullt upp under semestern så hinner knappt sitta ner.. Men vi gillar det såklart!

Vädret har inte varit direkt badväder senaste dagarna så annat jr blivit gjort vilket eg har varit bra. Vi har ju trots allt legat som sillar vid havet eller poolen sedan första semesterdagen.

Jackpot är flyttad till stugan för en veckas semester. Han får äta gräs och andas lite lantliv vilket han älskar! Vi bor hemmavid men jag får lite hjälp med motion av honom de dagar jag inte är där.

Igår var vi på Leos lekland och busade av oss när vädret inte var fullt pålitligt. På kvällen åkte vi ner på stan och lyssnade på sommaren i City.

Idag åker vi till stugan för att åka båt och rida.

Till helgen åker vi till Piteå för årligt kalas av min morfar som fyller år. Nästa vecka blir det Lycksele djurpark och förhoppningsvis Ansia badet. Vi nattar över på hotell. Vi ska även hinna med en sväng till Ikea innan semestern är över. Kanske nattar vi över på hotell även där bara för att lyxa till det lite..
Imorgon fredag verkar det bli badväder och på måndag lovar dom superfint. Vi räknar med att tillbringa alla fina dagar vid stranden/poolen så lilla mini får bada allt han bara kan den här sommaren.

Nu dags att ta av sig pyjamasen och åka till stugan. Vi är lite för duktiga på att ta sovmorgon hela familjen..

Ovido - Quiz & Flashcards