fridarannar

Alla inlägg under juli 2014

Av Frida Rännar - 10 juli 2014 23:46

Sitter här hemma i min ensamhet. Eller ja nästan.. Barnet sussar sött och hunden snarkar från vår säng. Pappan är på nattjobb... Varje sommar så finns det en jobbkörning som är svår att tacka nej till då den ger fruktansvärt bra betalt. Han kör söderut 2 nattsvängar inatt och lör natt sen kan vi njuta av semestern tillsammans igen!

Som tur är så har Hugo och jag bokat upp hela helgen. Tanken är att vi aldrig ens ska hinna känna av att han är borta. Haha, ja jag ogillar verkligen det här med att leva själv..

Igår missade jag att berätta att dagen spenderades på Umelagun igen. Hugo var alldeles till sig ( för att vara honom som alltid är så försiktig ) han dök under vattnet, hoppade ut från
mammas knä utan att någon var beredd och tog emot och ville bada mer och mer. Det var så kul att se! Han börjar bli en liten buse som ska charada hela tiden. :)
På kvällen åkte vi ner till sommaren i city. Det blev middag på Max och glass i solen.

Idag kändes det ju inte supervarmt i luften på morgonen så vi körde en pysseldag. Vi avverkade lite träd på baksidan. Jo -igen! Och fel tid på året.. Men träden har ju blommat ut det sjukaste så kvällssolen nästan försvinner bakom träden. Det accepteras ju inte!
Vi körde iväg på återvinningen med det vi tagit bort samt det gamla golvet.
Sen har vi bara dolat på. Jag har planterat om lite blommor, tvättat, plockat och ätit melon med Hugo på altanen i solen. Ja sånt där som man bara måste hinna med..

Nu är det dags att vika in årorna. Imorgon åker vi på Vännäsdagarna. En liten favorit såhär under semestern. Speciellt om solen skiner!

Bäst att ställa väckarklockan. Imorse vaknade hela familjen kl 09.00 Herregud det går ju inte när man har semester. Haha, godnatt!

Av Frida Rännar - 8 juli 2014 23:36

Ingen lär ju ha undgått värmen idag?

Vi bestämde oss för att ha en fixardag idag. Några av oss behövde en dag ifrån solen då den tagit på lite för mycket.. Jocke fyller dessutom år idag så det passade ypperligt!

Vi hade som plan att under semestern hinna byta vårat golv i hall och kök så vi tänkte varför inte göra det idag? Allt var ju ändå inhandlat.
Herregud vilken värme det var även inne! Jag tog med Hugo på lite ärenden medans grabbarna rev ut det gamla. Sen packade jag ner honom naken i vagnen med endast en gallerfilt för solen och tog en timmes promenad så han skulle få sova utan oväsen från kapmaskiner och sågar utanför hans rum.
När jag kom tillbaka så sov han fortfarande och jag la över honom i hans säng då han var jättevarm. Ja inte brydde han sig då om att maskinerna skrek, han fortsatte sova ett tag i sin säng..

Sen har jag mest passat upp på golvläggarna hela dagen, suttit lite i solen och tittat på Hugo som plaskat runt i sin pool. Jag hann även göra en smarrig marängtårta med jordgubbar på till gästerna som kom förbi för att fira Jocke. :)

En bra dag helt enkelt och grymt skönt att ha lagt golvet redan andra dagen av semestern. Nu kan jag släppa det!
Imorgon kommer vi dock inte flyta bort i svett här hemma. Imorgon blir det bada igen! Men först, fortsatt soffläge med tända ljus :)


Av Frida Rännar - 8 juli 2014 00:00


Vi har det för tillfället lite tufft i livet...

Dagarna går ut på att göra så lite som möjligt och vårat största bekymmer är att planera vilken badplats vi måste åka på nästa dag...

Dessutom måste vi avsluta varje dag med att grilla med familj eller underbara vänner på kvällarna.

Gud vad vi har det besvärligt just nu.

Gissa vad vi gör imorgon?

Av Frida Rännar - 6 juli 2014 23:49

Herregud vad träningsvärk vi har haft idag. Dessutom är det som värst nu ikväll så morgondagen lär ju också kännas.. Vi är ganska eniga om att rumpan är värst. Böjer man sig ner till golvet så kommer man helt enkelt inte upp igen. Haha!
Det har blivit några promenader men så mycket mer än så klarar vi inte idag.

Vi har tillbringat dagen i solen. Badat med familjen på Ume Lagun. Hugo har badat i poolerna och haft en jättemysig dag. Såklart även vi! Jag njuter massor av tiden som är nu!

Väskorna är ompackade och handdukarna hänger på tork. Imorgon blir det norrmjöle och strandmys. Ingen är gladare än Hugo som ska få ta med sitt nya strandset med leksaker.

Av Frida Rännar - 5 juli 2014 22:21

Gjorde stallet på morgonen, hem för fika med familjen. Jocke åkte till sin mamma för att ordna lite grejer och medans han var där så åkte jag och Hugo ner på stan. Vi köpte strandleksaker som jag lovat Hugo samt nya gardiner till hans rum och några små saker.
Vi åkte efter det vidare på expo för lite småköp då jag helt kom av mig sist när telefonen åkte i golvet.

Hugo tillbringade em med mormor och Kent medans jag och Jocke körde vår första Wod på boxen. Svettigt och grymt kul att träna med ett kompisgäng. Jag som annars alltid är själv..

Kvällen tillbringades hos Nyström-Welams. Grillat, sol, värme, vänner och massa glada barn.

Denna dag kunde inte varit bättre. Vi har precis kommit hem och en glad Hugo sover sött.

Imorgon blir det bad på Umelagun!

Av Frida Rännar - 5 juli 2014 00:25

Dagen blev dock inte som väntat.. Vi hade väldigt mycket på jobbet och jag fick ligga i in i sista minuten.. Hade väl önskat att man kunde känna lugnet sista timmarna och förbereda sig mer mentalt..

Nåväl, nu är det semester och det känns så himla bra!!

Flera veckor med familjen. <3

Av Frida Rännar - 3 juli 2014 23:01

Det har varit en känslomässig dag.

Lämnade taggad Mini på dagis som skulle få gå till 4H gården med kompisarna och fröken för att titta på djuren. (Verkligen en fördel med få barn på dagis så här på sluttampen innan semester. Alla barnen får så mycket uppmärksamhet).

Har jobbat häcken av mig hela dagen och bara lyft blicken från datorn när det var lunchdags. Rensade själen med ett pass i gymmet. Skönt!

Hämtar hugo på dagis, Hugo råkar tappa min telefon i stengolvet på Expo och min första tanke var att jag låter den ligga kvar för av smällen att dömma så förstod jag att den var spräckt. Så riktigt... Hela skärmen är en katastrof!! Deppade ihop och traskade ut till bilen. Stackars Jocke fick ta emot mina agressioner. Det är ganska komiskt i det hela hur jag försökte förklara för Hugo att det gör ingenting, det är sånt som händer då han blev förskräckt och verkligen inte tappade den med mening samtidigt som jag tappade humöret och mest bara tycker sånt här känns onödigt. (Första gången jag spräcker en iPhone)

Vi åkte och köpte golv istället vilket gjorde mig på bättre humör.
Fick även en mysig kväll med familjen. Hugo räknar numera klockrent till 10 fick vi höra vid middagsbordet. 2 år gammal...

Hästen var dessutom fantastisk idag. Så nu ska jag sova gott och imorgon kör vi sista rycket på jobbet så slipper vi förhoppningsvis gå in och göra lön i semestern.

Här hemma har vi hantverkare i badrock ;)

Sov gott!

Av Frida Rännar - 2 juli 2014 20:17

Just nu är det sista rycket innan semestern för hela vår familj.

På fredag går vi av och jag längtar något så fruktansvärt. Just nu har jag sån pyssel och fixar sjuka för allt!!
Vi bestämde oss för att inte ha några som helst planer den här semestern då vi behöver varva ner lite, vilket känns otroligt skönt. Trots detta så finns det såklart ändå en massa saker vi vill göra i eller i närheten av Umeå.

Vår lilla kille som börjar bli så stor. <3

Välkommen till min sida!


Mitt namn är Frida Rännar. Jag är 27 år och lever mitt drömliv tillsammans med sambon Joakim, sonen Hugo, hunden Alicia och sist men absolut inte minst hästen Jackpot. Här kan du följa mig och min vardag!

Senaste Nytt

Inlägg

Arkiv

Sök i bloggen

Kalender

Ti On To Fr
 
1
2 3
4
5 6
7
8
9
10 11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Juli 2014 >>>

Gästboken

Tidigare år

Besökare


Ovido - Quiz & Flashcards