fridarannar

Alla inlägg den 6 februari 2011

Av Frida Rännar - 6 februari 2011 18:08

Gårdagen var toppen!


Klockan hann bli så mycket innan vi var hemma igår och jag var inte det minsta sugen på att sätta mig vid datorn när jag kom hem så jag lägger in filmerna från banträningen idag istället   


Jag är jätte nöjd med båda rundorna. Om jag ska vara lite petig så tycker jag att han var på tok för spänd första rundan, han var alldeles för taggad. Att han var så spänd är helt och hållet mitt fel.

På framhoppningen var det en skugga framför räcket och när jag hoppade det första gången så tittade han till lite men hoppade hindret. Jag klackade på honom efteråt då jag tycker han borde tagit tag i hindret bättre. Och efter det så blev han väldigt spänd och avvaktandes vilket också gjorde att jag tappade känslan och flytet. Jag vet ju att han är alldeles för känslig för impulser... men det är lätt att vara efterklok..

Han var felfri i 120 men inte riktigt på plats.


I 130 hade han slappnat av mycket mer och vi hade bättre flyt. Men jag red på lite för mycket mot hindrena vilket gjorde att han blev lite forcerad och hoppade inte riktigt som jag vill att han ska göra.

Felfritt iallafall och det kändes tokenkelt, vilket för mig är en bra känsla.


Det som känns så himla bra är att J är så glad och positiv och att jag så tydligt känner mina missar.


Idag- söndag.


Massa bus i skogen!

J och Apache tävlade och äntligen fick jackpot visa vad han går för och drog iväg med längder. Riktigt häftigt när underlaget är så bra att man kan släppa på. Och hästarna älskar det verkligen!


Nu lite filmer.

120 cm



130 cm

Ovido - Quiz & Flashcards