fridarannar

Alla inlägg den 9 februari 2011

Av Frida Rännar - 9 februari 2011 22:12

Fick en reservplats för KM ikväll och det passade ganska bra att han fick "hoppa av sig". Det är ju lugnt nu i 2 veckor innan Emma träningen igen och han får inte bli för spänd under den tiden.


Det var nytt underlag i ridhuset. Innan jag kom till stallet var jag osäker på om jag skulle vara med överhuvudtaget. Men det var inte så farligt alls.

Vi hoppade bana och Jackpot kändes i början precis som han brukar kännas när han får dåligt fäste under fötterna. Men det släppte inte alls för honom och han slappnade av när vi började hoppa.

Han var väldigt lugn och sansad men han var inte riktigt sådär 100 som jag önskat att han skulle vara. Jag var inte heller hundra själv för den delen, vilket säkert var anledningen också.


Han hoppade fint och var avslappnad men vi hade lite problem med en ganska skarp båge där han la sig lite i handen och jag var för sen på att ta igen honom sådet blev trångt och känslan blev kass. Mitt överliv var dåligt kändes det som och vägen blev för rak.

Bågar har ju alltid varit vårat problem då han har så himla stor galopp.


Jag tog om det med tips från Kerstin och då gick det ju superbra   

Känner såhär i efterhand att jag har alldeles för stora krav på lilleman.

Han far ju på allt och oftast felfritt också och ändå är man inte nöjd. Skärpning!


Imorgon rider vi ute, vill inte harva inne för mycket nu när underlaget är nytt..

Välkommen till min sida!


Mitt namn är Frida Rännar. Jag är 27 år och lever mitt drömliv tillsammans med sambon Joakim, sonen Hugo, hunden Alicia och sist men absolut inte minst hästen Jackpot. Här kan du följa mig och min vardag!

Senaste Nytt

Inlägg

Arkiv

Sök i bloggen

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14 15
16
17
18
19
20
21
22
23 24
25
26
27
28
<<< Februari 2011 >>>

Gästboken

Tidigare år

Besökare


Ovido - Quiz & Flashcards