fridarannar

Alla inlägg under mars 2013

Av Frida Rännar - 13 mars 2013 22:23

Hugo är äntligen helt frisk från den hemska förkylningen och har inte ens hosta längre.
Jocke är fortfarande bra men jag själv snorar och har lock i öronen, även lite ont i öronen. Jag har ingen ork till att göra nånting alls men försöker ta oss ut på dagarna så jag återfår lite energi.

Av Frida Rännar - 13 mars 2013 22:17

Jackpot har kämpat hårt de senaste veckorna och ska därför få återhämta sig hela den här veckan och samla nya krafter. Han kommer få skritta 30-60 min/dag.

Sen laddar vi upp inför kommande stora tävling i slutet på månaden. Innan det kommer vi även hinna göra en banträning som genrep.

Av Frida Rännar - 13 mars 2013 22:13

Träningen för Lotta och Sylve gick jättebra!

Jackpot var väldigt fin och både Lotta och Sylve såg direkt stor skillnad sen sist. Det känns bra att få höra det när man lagt ner så mycket jobb på att få till det..
Roligt var också att jag fick beröm igen för min ridning. Men jag är lite envis av mig och kan tycka att det är lätt när man har en häst som är så fruktansvärt formbar och tacksam..

Det var helt i rätt tid att få uppdatera ridningen och känslan igen efter det som hände i sista klassen hemma. Kom av mig väldigt efter det och det kändes som att luften gick ur mig.
Vi har aldrig någonsin under våra 7 år tillsammans på tävlingsbanan haft 3 (!) nerslag. Så det kom lite som en käftsmäll när det känns som att formen är så bra..
Nu fanns det ju en rad olika anledningar till att det blev som det blev men vi brukar ändå hyffsat kunna rädda sittuationen.

Nog surrat om det.. Det var iallafall väldigt kul att få träna för dom igen och få med sig vad som gäller!

Vi stannade kvar på clinicen som var mycket uppdatering från träningen men kul att se ändå.
Fick köra hem på isgata och snöstorm. Tur jag hade Sara vid min sida då Linda sov hela vägen hem! :)

Seg

Av Frida Rännar - 11 mars 2013 09:30

Jag känner mig seg och skulle helst bara vilka göra Hugo sällskap i sängen och sova en stund...
Men ingen ro ingen vila. Måste packa det jag ska ha med mig i em. Räknar med att ta med hela vintergarderoben iaf. Jag hatar att frysa!!

På en stund åker vi och hämtar den finaste i stallet och brummar mot övik. Träning träning träning :))

Vi ses där ni som ska dit!

Av Frida Rännar - 10 mars 2013 20:35

Medans jag gjorde klar jackpot så tog pappa Jocke med sig Hugo för att rida på Clicken. Det var Kusin Linn som hade clickenridningen idag. Det var minst sagt uppskattat och armarna gick i full fart :)

Av Frida Rännar - 10 mars 2013 20:33

Tävlingen har gått bra men inte som planerat direkt.

Första rundan 120 cm.
Jackpot spänd, mer spänd än på länge redan när han kom in på banan. Jag hade bytt sporremmar till sporrarna och satt dom lite för högt och det går inte alls på honom. Han hoppar spänt och dåligt och det blir alldeles för vasst vilket gör att jag inte kan rida med benen alls. Kände av det på framridningen men valde att ignorera det. Puckar och dumt.
Jackpot var felfri men det var enligt mig helt utan känsla.
Fick 5:e pris ändå!

130 cm. Lite irriterad och taggad på att rida bättre än i första klassen.
Framhoppningen gick som vanligt jättebra men när jag kommer in och rider mot första hindret så slår det slint och jag rider honom rakt in i botten. Precis som jag ridit honom tidigare men lyckats Komma ifrån nu på slutet.
Det värsta var inte 1:an utan det var att jag fortsatte rida lila värdelöst på hinder nr 3 och 4 också. Han river dom. Saktar av till skritt och tar nya tag och hittat känslan igen. Då är vi felfria i mål.
Han är så himla snäll som far i alla lägen och jag kunde ju ha valt att gå ut men jag kände verkligen att vi är i bättre form än så. Dessutom ville jag ge honom en ärlig chans att få göra rätt för sig så jag fortsatte. Såhär i efterhand känns det så himla skönt att jag gjorde det!
Så fin häst..

Imorgon åker vi som sagt till Övik. Blir jättebra att få uppdatera med viktigt kritik nu igen när jag tappat greppet idag!

Av Frida Rännar - 8 mars 2013 21:53

Ikväll myser vi hela familjen hos mamma/mormor.
Vi har ätit gott och tittat på gladiatorerna.

Hugo orkade inte hålla sig vaken och somnade i soffan.. Och sover där fortfarande..


Av Frida Rännar - 6 mars 2013 21:00

För det första så SKA jag vara frisk till helgen. Det är bara ett måste.

Lördag börjar tävlingarna men jag ska inte vara med. Rider 2 klasser på söndag.
Men hela helgen kommer spenderas på stallet.

På måndag ska vi åka till Övik där Lotta och Sylve från Jump Club har en clinic.
Jag fick en plats i träningsgruppen som kommer vara innan clinicen så lilla Grå blir med. Känns superkul att få uppdatera sen sist och bara behöva åka till Övik gör ju inte saken sämre! :)

Välkommen till min sida!


Mitt namn är Frida Rännar. Jag är 27 år och lever mitt drömliv tillsammans med sambon Joakim, sonen Hugo, hunden Alicia och sist men absolut inte minst hästen Jackpot. Här kan du följa mig och min vardag!

Senaste Nytt

Inlägg

Arkiv

Sök i bloggen

Kalender

Ti On To Fr
       
1
2 3
4 5 6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18 19 20
21
22
23
24
25
26
27
28
29 30 31
<<< Mars 2013 >>>

Gästboken

Tidigare år

Besökare


Ovido - Quiz & Flashcards