fridarannar

Alla inlägg den 16 september 2010

Av Frida Rännar - 16 september 2010 22:10

Equalityline Kavaj

stl. 36-38

Marinblå med ljusblåa kritstreck-ränder. Figursydd. Jätte fin!Pris: 900 kr ( Nypris ca 3300 kr)


 


Pannband  -som syns i mängden! 

Brunt, stl. Full. Jätte mjukt äder som ligger helt slätt emot hästen. V ringat. Stilrent med silverdetaljer! Pris: 350 kr (Nypris 800 kr)


      

Av Frida Rännar - 16 september 2010 22:02

Idag blev det en lugn dag för Jackpot. Han fick gå i skritten och tyckte nog mest att han borde fått fara ut och galoppera istället. Var lite smått galen där ett tag.

Jag ryktade honom rejält och pussade lite på honom. Sen ägnade jag och Linda ungefär en timme till att skura boxar och spiltor. Det gick som smort...jag hann även ta Lundsten/fam. Lundbergs spilta.

Det blir riktigt fint där inne i tävlingsstallet och man kunde ju inte annat än konstatera att det egentligen är synd vi inte gör det här oftare...


Under tiden vi hann göra vårat så hade Peter hunnit klippa hela Apache. Jag var mäkta imponerad! De mörkbruna ponnyn blev plötsligt skimmel...


Linn checkade av sitt GIGANTISKA blåa, svullna ben om hon kunde sitta i sadeln med det och det gick bara fint. Så imorgon åker vi som planerat på tävling till Ske-å.

För er som inte var en av de alla övriga 13 hästar som vistades i ridhuset igår just precis vid 17.30-tiden, så red Linn Ronja. Ronja fick panik och ställde sig på bakbenen och gick helt och hållet över, landade på ryggen och Linn under. Därav det skadade benet..

Ovido - Quiz & Flashcards