fridarannar

Alla inlägg under augusti 2011

Av Frida Rännar - 13 augusti 2011 22:57

Vem hade kunnat tro det? Inte ens i vår vildast fantasi hade vi trott det. Och det fanns inte ens med i planerna att Linn skulle kvala till SM finalen på sitt allra första SM, och ponnyns för den delen! Dom 20 bästa gick vidare från båda kvalen och Linn kvalade in på en säker 9:e plats. Därav också startordningen imorgon. Bästa ekipaget får starta sist. Banan idag var tekniskt svår och krävde verkligen fokus och ridning. Linns plan var att komma i mål. Apache gjorde allt för att klara sig genom banan. Blev lite omtramp på några ställen som satte linn i obalans men ändå så ställer han upp och fortsätter. Linn var hur duktig som helst som löste det framåt hela tiden. Näst sista bommen föll och dom slutade på fyra fel. Imorgon är planen att försöka få bättre känsla inne på banan och detböir nog lättare när Linn inte behöver fundera på ngn stilbedömning. Vi vill gärna att hon tar sig igenom banan även imorgon men den kommer vara minst lika tuff som idag och det är sista dagen så vi vet inte om han är trött. Än så länge så har vi iaf inte sett några tendenser till det iaf. Han är i bra form och har ätit förvånansvärt bra i helgen för att vara honom! Fortsätt hålla tummarna för Linn och Appe imorgon! :)

Av Frida Rännar - 12 augusti 2011 23:32

Linn och Apache fortsätter att leverera! Vi som hade som mål att ta oss runt så hon skulle få starta omg 2 imorgon. Och vad händer. Hon gör en felfri runda och får bra lovord från Alex och Peter markne som är stildomare vilket gör att hon kniper en femte plats i SM :ets första kval! Hon gjorde inte sin bästa runda enligt oss men ändå så tyckte dom att det var bra. Dom såg på henne att hon var lite nervös och tyckte hon skulle försöka komma ihåg att andas, annars hade dom inget negativt att säga. Det var kul att höra! För er som inte vet så är det första året som SM går i stilbedömning och det är den med minst fel och bäst stilpoäng som vinner. Imorgon går andra kvalet i msv b och banan kommer bli tuff då det är imorgon som det gäller för alla att ta sig till Ā- final. Vi har som plan att försöka ta oss i mål iallafall. Sen får vi se vad som händer. Hitills har allt gått över förväntan så vi hat inga krav alls! Håll tummarna!:)

Av Frida Rännar - 11 augusti 2011 23:27

Solen har lyst på oss hela dagen och vi tackar vädergudarna för det! Linn gjorde en strålande start på helgen med att vinna uppvärmningsklassen bland Sveriges bästa b-ponnier. Hon red precis som vi planerat. Lugnt och sansat med några vägar som kunde kapas utan att det skulle störa rytmen. Sen visade det sig att den tiden höll ända ut. Trots att många försökte ta den. Riktigt kul och vilken känsla hon fick för morgondagen då första riktiga kvalet går i SM. Vårat mål är att imorgon ta sig runt banan så hon får delta i omg 2 på lördag. Det kommer bli tuff bana och tuff konkurrens och vi har inga som helst krav vilket känns superbra. Håll tummarna nu, imorgon startar hennes klass 10.30 och hon går ut som 3:a från slutet av 32 b-ponnier! Hörs imorgon.

Av Frida Rännar - 10 augusti 2011 19:38

Nu är vi framme på Grevagården! Vi har hunnit packa upp alla sakerna och linn har precis trimmat Apache. Han var jätte fin och lugn. Bra känsla med andra ord. Imorgon är det dags för en uppvärmningsklass som går i LA. Nu väntas det hämtpizza för hela slanten. Regnet har kommit, men vad gör väl det när vi har förtält till husbilen med element. Återkommer imorgon! :) 

 
Av Frida Rännar - 9 augusti 2011 20:48

Vi har spenderat dagen i ridsportsbutiker och shoppinggallerior. Linn har köpt sig massa fina saker och även jag har fyndat. På em tillbaka på gården så red Linn Apache på ridbanan en stund. Han var taggad men superfin ändå! Kvällen har bjudit på grillning och nu lite tv tittande. Imorgon på morgonen beger vi oss mot Grevagården och SM helgen. Ska bli skönt att komma fram i tid och packa upp allting för att sen bara kunna strosa omkring. Återkommer imorgon!

Av Frida Rännar - 9 augusti 2011 00:01

Vi har vi haft en dag helt utan krav. Började med en tidig fm i Stockholm city med shopping och lunch. Efter stan besökte vi alla ridsportbutiker vi kunde hitta. Vidare till gården för att vila upp oss och ta ut Apache på en skrittur. Apache har fått gå i en hage hela dagen och haft det bra. Vi avslutade dagen med att åka in på Gröna Lund med sällskap av gänget från Norr. Vi har haft en kanondag! Nu är det dags att sova, för att orka besöka fler hästaffärer imorgon. Kan man få nog?:) vi har det oförskämt bra!

Av Frida Rännar - 7 augusti 2011 21:09

 
Av Frida Rännar - 7 augusti 2011 21:05

 

Välkommen till min sida!


Mitt namn är Frida Rännar. Jag är 27 år och lever mitt drömliv tillsammans med sambon Joakim, sonen Hugo, hunden Alicia och sist men absolut inte minst hästen Jackpot. Här kan du följa mig och min vardag!

Senaste Nytt

Inlägg

Arkiv

Sök i bloggen

Kalender

Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6 7
8
9 10 11 12 13 14
15
16
17
18
19
20
21
22
23 24
25
26
27
28
29
30 31
<<< Augusti 2011 >>>

Gästboken

Tidigare år

Besökare


Ovido - Quiz & Flashcards