fridarannar

Alla inlägg under augusti 2011

Av Frida Rännar - 7 augusti 2011 19:14

Då har vi precis lämnat ett dyngsurt Tierp. Känns som att vi börjar bli vana med tävlingar som har banor fulla med vatten. Iallafall så känns det som att man börjar acceptera det mer och mer! Linn och Apache red bara Ridsport Ponnycup idag som gick i msv B. Regnet stod som spön i backen och både framhoppningen och tävlingsbanan var fyllda av vatten. Det var en maxad bana med 11 hinder, 14 språng. Linn red superbra och Apache hoppade fantastiskt. Efter trekombinationen blev det ett missförstånd till en oxer och det blev stopp. Hon löste det jätte bra och fortsatte felfritt i mål. Kanonresultat tycker vi med tanke på omständigheterna och att hon bara fortsatte rida. Dessutom så kvalade hon vidare till finalen av Ridsport ponnycup som går i Göteborg helgen efter SM:et. Helt otroligt vilken säsong dom har gjort tillsammans! Nu får det gå precis hur som helst känns det som. Alla mål är uppnådda med råge! Vi mellanlandar nu i Stockholm till på tisdag för lite shopping och dylikt som uppladdning för SM som går av stapeln på fredag. Första uppvärmningen går på torsdag. Återkommer med bilder från dagen som gått. Nu stopp för middag!

Av Frida Rännar - 6 augusti 2011 21:17

Då har vi kommit fram till ett soligt och väldigt varmt Tierp. Vi fick börja med att slänga av oss tjocksockarna och långbyxorna och byta till linne. Apache är installad och alla grejer på plats. Vi har hunnit se sista msv A klassen, ätit middag, promenerat hundar och ponny. Imorgon laddar vi för en msv B som går som sista klass på dagen. Dom har lovat sol på fm och mulet på em. För oss kunde det inte bli bättre :) Nu dags att vara lite social igen. Livet på hästtävling är verkligen hur bra som helst. Imorgon uppdaterar jag med dagsfärska bilder!

Av Frida Rännar - 6 augusti 2011 10:22

Nu är vi på väg! Rullar ut från Sundsvall nu efter lunch och shopping på Equeens. Vi siktar nu mot Tierp där Linn startar en klass imorgon. So far, so good! :)

Av Frida Rännar - 3 augusti 2011 22:15

All vår energi och fokus nu dom här dagarna går till planering och dyl. inför Linns fantastiska resa ner på Ponny SM.


Jag gjorde en tävling i Vindeln förra helgen och Jackpot var verkligen kanonfin. Felfri båda sina klasser, en andraplats och en vinst som resulterade i att vi också blev meetingbäst. Var ju väldigt få starter men känner ändå att jag red för placering och det var länge sen jag hade den känslan. Är dock inte supernöjd över min ridning även om J kändes fin. Jag måste träna mer på mina brister. Så är det bara!

J tar det lite lugnt nu så får han ladda inför Tävling om 2,5 v igen.


Jag kommer hålla er uppdaterade under våran vecka nere i södra Sverige med massa roligheter från början till slut.

Så nu får ni hålla alla era tummar för detta otroligt fina ekipage!


 


Välkommen till min sida!


Mitt namn är Frida Rännar. Jag är 27 år och lever mitt drömliv tillsammans med sambon Joakim, sonen Hugo, hunden Alicia och sist men absolut inte minst hästen Jackpot. Här kan du följa mig och min vardag!

Senaste Nytt

Inlägg

Arkiv

Sök i bloggen

Kalender

Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6 7
8
9 10 11 12 13 14
15
16
17
18
19
20
21
22
23 24
25
26
27
28
29
30 31
<<< Augusti 2011 >>>

Gästboken

Tidigare år

Besökare


Ovido - Quiz & Flashcards