fridarannar

Alla inlägg den 24 juni 2010

Av Frida Rännar - 24 juni 2010 23:53

En väldigt lång och rask promenad med Malin och Alicia gjorde susen ikväll.


Dessutom middag på Björnvägen ikväll igen. Mormor och Morfar är ju på fin besök.


Har hunnit vara på stan hela e.m och tagit hand om grå och ridit ponny. Allting gått som smort.


Nu ganska nöjd för dagen kryper jag till sängs. Har precis laddat upp ett stort gäng med musik från ett nästan fullt USB-minne. Tack Frida nu är min fina mp3 laddad och klar. :)


Natti



Av Frida Rännar - 24 juni 2010 10:22

Då var det bara någon timme kvar till semester.

Förut kunde man ju längta ihjäl sig efter första semesterdagen. Nu är det klart att man längtar. Men det känns inte som någon större panik. Jag har ett jobb som jag trivs med och har väl äntligen kunnat anpassa mitt övriga liv så jag faktiskt har lite ro runt omkring mig trots att jag jobbar. Vilket gör att man är rätt nöjd.

Men nu tar vi lite semester iallafall. Ända fram till v. 32. kommer dock rycka in och knappa in massa tidsedlar innan det är dags för löning mitt i semesterperioden. Blir några dagar när regnet står som spön i backen tänkte jag :)


Jocke gick på semester igår och han kunde nog konstatera att det känns likadant för honom.Han tyckte inte det kändes som att det var semester alls. Kanske också för att han fortfarande är inne på sin lediga vecka..


Jag tror vi upplever att semestern börjar till veckan då vi landar på Mallorca. Värm, massa bad och åka mycket båt..


Igårkväll hade vi det jätte skönt. Jag och Sandra gjorde hästarna. Red Levita även igår, hon var jätte fin! Tog även några småskutt.

Jackpot HELNÖJD med sandra barbacka på ryggen och fick skritta med på banan. Man ser riktigt hur han njuter. Skötte sig superbra!


Efter det åkte jag och Jocke till Mariehemsängarna och busade med Alicia. Vi hade med bollslungan så hon fick springa ordentligt. Hon var helt färdig när vi efter nån timme vände tillbaka. Då kom en pappa och hans son och sonen började busa med henne, då var hon bara tvungen dra några extra busrepor.

Tog en snabb middag (mer onyttig än nyttig). Åkte till Jockes mamma. busade med Kisse, klippte klorna sen packade vi oss iväg till Peter o Linda för lite blommvattning.

Sen hem till soffan för att se lite spännande dokumentärer.


Tänk vad saker man kan hinna med på en kväll?

Välkommen till min sida!


Mitt namn är Frida Rännar. Jag är 27 år och lever mitt drömliv tillsammans med sambon Joakim, sonen Hugo, hunden Alicia och sist men absolut inte minst hästen Jackpot. Här kan du följa mig och min vardag!

Senaste Nytt

Inlägg

Arkiv

Sök i bloggen

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11
12
13
14 15 16 17
18
19
20
21 22 23 24 25 26 27
28 29
30
<<< Juni 2010 >>>

Gästboken

Tidigare år

Besökare


Ovido - Quiz & Flashcards