fridarannar

Alla inlägg under mars 2012

Av Frida Rännar - 22 mars 2012 21:10

Var förbi på nya Barnens Hus på lunchen med mamma idag och blev faktiskt glatt överraskad! Den nya butiken är välsorterad och för ögat verkar dom ha allt. Tyckte inte riktigt om det gamla stället då det kändes mest rörigt och utbudet var inte så stort. Annat var det nu och köpsugen blev man absolut! Blev en lugn dag annars efter jobbet. Hem och vilade lite innan vi gjorde stallet. En av många som gör mig väldigt glad är lilla Grå. Man blir lycklig bara av att se honom. :)Imorgon är det fredag och helg igen. Herregud vad veckor går fort!

Av Frida Rännar - 21 mars 2012 22:02

Efter jobbet idag åkte jag direkt till stallet för att pyssla lite.


Hann med mockningen innan Jocke kom, sen mockade vi hagen (idag igen, gjorde det även igår men mycket hade hunnit tina fram idag), fyllde upp vattentunnan i hagen, spånade rent i boxen och friserade lite på lurviga grå, så nu ser han ut som en häst igen. Dessutom hann han gå en stund i skritten.


Han är så mysig och kelsjuk (mer än normalt).

Jag själv håller på att längta ihjäl mig tills vi är igång igen och tar snabbt tillbaka det jag tidigare tyckt/tänkt om att äga en häst för enbart skogsridning. För tillfället skulle jag mycket väl kunna tänka mig att bara få komma ut i skogen och busa. Men så har jag inte ridit sen September och det gör säkert sitt till också..

Jag tror iallafall att jag kommer att ha en väldigt peppad häst när jag väl kommer igång igen. För tillfället så känns det riktigt bra att han bara får gå och vara häst, det är nog nyttigt för honom och ett bra avbrott för en häst som aldrig varit ridskadad eller halt av någon inflammation el. dyl.


Min fina fina Grå..

 




Av Frida Rännar - 21 mars 2012 21:37


76,1% av graviditeten har passerat.

(213 av 280 dagar)


Du är i vecka: 31

Kalendermånad: 8

Trimester: 3

Du har 67 dagar kvar till BF.


 


     

Av Frida Rännar - 20 mars 2012 20:14

Den här dagen vill jag helst lägga i arkivet "behöver inte upprepas". Allt har gått emot mig och för tillfället känns allting bara omöjligt-jobbigt. Därför är det lika bra att kasta in handduken och göra natt för kvällen och hoppas på mer sömn än natten som var. Dvs sömn över huvudtaget!

Av Frida Rännar - 19 mars 2012 20:55

Det har varit full rulle hela helgen! Vi har fixat hemma med barnrummet så nu står möblerna på plats och tapetsering av fondväggen är inte långt bort.. Känns jätte kul att få i ordning och lätta lite på mina "fixa" krav. Helst skulle jag vilja ha allting färdigt nu idag om jag kunde. Men var sak har sin tid och den mesta energin nu får gå åt till inköp av allt man kan tänkas behöva. Har hittat riktigt bra tipslistor på nätet, men ni som vet... Vad är viktigt och bra att ha till första början? Tips mottages mer än gärna!Helgen bjöd även på mys med fina Grå som mår toppen och tar sitt för tillfället slappa liv med glädje! Vi hann med att se Linn tävla på söndagen på en övertaggad Apache som sprang hem en vinst. Vi hann även med att hoppträna båda dagarna med Grace som verkligen hoppar som en miljon. Riktigt kul och se att dom redan börjar hitta varandra! Sen har helgen också bjudit oss på mysiga middagar både på fågelstigen och björnvägen.. Just det, sen har huset blivit storstädat och även lillebil och storbil. Förstår inte riktigt hur vi hunnit med allting men det känns som att vi är bortskämda med bra dagar för tillfället. Jag njuter sålänge det varar. Fortfarande tar jag dag för dag. Förkylningen dock verkar vara envis. Tredje veckan nu.. Nä slutsvamlat. Nu väntar sängen!

Av Frida Rännar - 16 mars 2012 21:03

Både jag och Jocke skrattar lite åt varandra. Visst är det fullt normalt att gå och lägga sig före kl. 21 en fredagskväll? Sagt och gjort! :)

Av Frida Rännar - 14 mars 2012 19:52

Har varit hos min läkare idag för att prata lite om mina sömnproblem och så. Han visade för mig att det är fogarna som ställer till det iochmed att trycka på dom och låta mig lyfta ett ben från liggandes. Smärta! Fick känna att jag levde där några sekunder.. Det konstiga är att jag bara känner av dom när jag ligger eller sitter längre stunder. Än sålänge inte alls när jag rör mig och det tackar jag för! Jag blev iallafall tillsagd att inte jobba mer än 75% en månad framöver sen får vi se vad jag klarar av. Det känns bra då det är sista timmarna på jobbet som ställer till det för mig. I övrigt så rullar allt på här hemma och jag dras fortfarande med den besvärliga förkylningen som suttit i 2 veckor nu. Jag ägnar tiden efter jobbet till jackpot sen hem för att kurera mig. Det blir väldigt tidiga kvällar i säng i hopp om att jag ska vakna utvilad och frisk. Senaste två nätterna har jag fått flera timmar djup sömn. Helt underbart! Har shoppingplaner till helgen så tills dess måste jag vara frisk! Nu väntar en skön dusch sen sängen. Ursäkta röran av meningar. Skriver från telefonen då jag inte orkar starta datorn.. Vilken dag som helst är "appen" till bloggplatsen.se godkänd och då blir blogglivet så mycket enklare!

Av Frida Rännar - 12 mars 2012 21:02


Ja jag är nog lite smått förälskad i Linns nya ponny.

Är hon inte underbar?


Bilderna tagna igår.

       


Välkommen till min sida!


Mitt namn är Frida Rännar. Jag är 27 år och lever mitt drömliv tillsammans med sambon Joakim, sonen Hugo, hunden Alicia och sist men absolut inte minst hästen Jackpot. Här kan du följa mig och min vardag!

Senaste Nytt

Inlägg

Arkiv

Sök i bloggen

Kalender

Ti On To Fr
      1 2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19 20 21 22 23 24 25
26
27
28
29
30 31
<<< Mars 2012 >>>

Gästboken

Tidigare år

Besökare


Ovido - Quiz & Flashcards