fridarannar

Alla inlägg den 18 april 2010

Av Frida Rännar - 18 april 2010 21:14


Kom nyss hem från stallet. Jocke hämtade mig och på vägen hem köpte vi Pizza. Var vrålhungrig egentligen redan när vi var och fikade hos Jesper med farmor. Kommer dit och ser att hela bohaget welam-Nyström också bjudit in sig på fika. Kul att träffa dom som snabbast.

Lucas imponerade på mig iaf med att kunna iphone bättre än mig. Helt sjukt. När han är fyra då kommer han vilja ha en egen! Nu är han 2,5 år..

Tryckte i mig lite kladdkaka samtidigt som jag och Jenny såg hästhoppningen. Gick ju sådär för oss.. men men..

När dom sen berättade att dom skulle äta Pizza till middag blev jag inte alls sugen. Problemet var ju bara att jag låg 3 timmars träning bort innan jag skulle hinna äta...

Därför kan jag ärligt säga att Pizzan var rätt god nu såhär 5,5 tim senare.

Jocke i vanlig ordning har hunnit svälja hela sin pizza och jag är inne på triangel 2. Snart går han nog in på min också..


Min hals svider. Den var inte bra innan kvällen och med tre timmars skrik så känns det inte speciellt mkt bättre. Jag tror seriöst jag åkt på "askhosta" , har aldrig hostat så här konstigt förut?!


Svar på Kommentar:

Dom finns att köpa hos www.jacson.se (skapa log in för att komma åt websidan)

Tror dom ligger kring 400 kr, lite beroende på vilken modell man vill ha. Jag ska iaf ha ett par till sommaren. Tydligen ska dom sitta jätte bra. Sköna att ha när man rider också!

 

Måste också tillägga att vi bestämt oss för semester utomlands i sommar igen. Den här gången med familjen Lindeberg-Wennström. Vi åker ner och invaderar deras båt. Känns hur kul som helst. Värme Värme...sola sola..!


Alicia Har för övrigt inte ätit på två dagar nästan och sitetr bredvid mig nu. Vi bestämde oss tidigare idag för att vänta ut henne då vi skämt bort henne med massa god mat. Torrfodret duger inte.

Jocke har suttit och vridit på sig och tyckt så synd om henne...Nu kunde han inte hålla sig längre och åkte för att hitta något som hon äter. Det gick ju jätte bra...Haha. Tydligen är det en fas i livet i hennes ålder som dom flesta går igenom..


Nu ska jag äta upp min del av Pizzan som är kvar. Inser att det var mkt jag hade på hjärtat ikväll...

Wallander Wallander

Hej svejs!

 

  

Av Frida Rännar - 18 april 2010 10:29


God morgon!

Idag fick jag sovmorgon. En välbehövlig sådan.

Ska på jobbet nu snart sen blir det fika med Farmor hos Jesper och sen har jag träningar hela kvällen. Ska någonstans däremellan eller efter hinna trimma på lilla grå också.


Ett måste till sommaren i stallet. Jacsons nya märke Uvex. Me like...


  

  

Hej å hå sålänge!

Ovido - Quiz & Flashcards