fridarannar

Alla inlägg den 22 april 2010

Av Frida Rännar - 22 april 2010 20:11


Verkligen jätte orutinerat.


Lilla grå är fortfarande inte bra. Vi har testat det mesta idag. Tagit av skon, klämt, letat puls, letat svullnad och känt igenom allt. Det finns inte ett enda tecken på vad det skulle kunna vara? Hur sjukt är inte det?

Med Camillas hjälp kan vi konstatera att det sitter lågt. Vilket skulle kunna vara en vrickning. Jag tycker han blev aningens bättre utan skon. Vi hittade två hål i hans sula som var relativt djupa. Eftersom han går med silikonsulor så måste det kommit in ngt som tryckt för han har aldrig haft sådär förut. Frågan är ju bara om det är det han har ont av?

Snacka om att jag känner mig hjälplös... Jag är så fruktansvärt orutinerad på hältor så det finns inte. Jag har alltid haft sån tur med mina hästar som sällan varit sjuka. Men jag har ringt olika veterinärer bara för att få höra olika saker och dom flesta trodde på hovböld. Men han reagerar inte med visitertång? Fick iaf lära mig att dom INTE behöver ha varken puls eller värme iaf för att det ska vara en böld.

Det konstiga med allt det här är också att han ligger snäppet över normal temp. jag skulle inte säga att han har feber men klart mer än han brukar ligga på.


Vi har iallafall uteslutit det som skulle kunna vara Akut. Är så rädd att dra ut på något om det är akut men veterinären lugnade mig.

Antingen ger jag honom till på måndag om det är en sträckning eller vrickning  eller så får Birger kolla på honom imorgon.

Är det ngt allvarligt så sätter jag mig i lastbilen och kör till Sundsvall för en genomkoll.


Jackpot är iallafall i gott mod och väldigt på G...


För övrigt så var jag hos läkaren idag. Fick med mig två hostmediciner hem på recept och nu hoppas jag på dunder mirakel för min hals är så slut!

Mamma har bjudit på middag idag, det tackar vi för. Nu ska jag vara lite social i Tv-soffan.


Om ni har någon  ide på vad min häst kan ha gjort/råkat ut för så är allas röst mer än hjärtligt välkommen!


Over and out

Av Frida Rännar - 22 april 2010 09:35


Sol idag igen! Helt otroligt. Jag älskar sol...


Raffsar igenom gamla bilder som snabbast och hittar en på Alicia när hon var någonstans runt 10-11 vekor. Vi hade precis ätit middag och då skulle hon alltid komma upp i famnen för att få sova en stund. Den här gången hos mamma. Bedårande valp...

  

Det var tider de..   


Hostan ger fortfarande inte med sig, sovit jätte dåligt och fick igår när jag precis somnat första gången en till Kräk-hostatack.

Snälla låt mig slippa nu...


Jag återkommer!

Ovido - Quiz & Flashcards