fridarannar

Alla inlägg den 24 april 2010

Av Frida Rännar - 24 april 2010 21:08

Sitter hos familjen på fågelstigen och ser på körslaget.

Hundarna har precis sprungit ute på bakgården. Alicia har jagat tennisboll och kommit fram till att det är jätte kul.


Dagen har bjudit på en tidig morgon på stallet för att ha träning för Sävar och kolla till lilla grå.

Hem för att snabbduscha och åka ut på v75 travet. Blev lite spel för Jocke och Peter. Man kan säga att dom både lyckades och lyckades inte,men kul var det :)

Roligast var ändå när vi skulle hem och tog vägen bakom Volvo och vi ser att dom har Poliskontroll och stoppar alla bilar. Som alltid blir man ju jätte stressad och vet inte om man är nykter eller inte. Men såklart var man det!

Det komiska i det hela var att jag hade mitt körkort hemma och blev ganska orolig men ser att dom inte kollar körkort. Precis när det är våran tur så skriker Polisen till "Han Sticker!", vänder sig om och slänger sig in i civilbilen som står bakom honom.

Då har en bil bakom Peter med familj sett Polisen framför, fått kalla fötter och tvärvänder om sin bil. Detta inte helt osynligt då alla andra står i ett led.Mycket troligt var han allt förutom nykter. Men Polisen fick nog tag i honom så snabb som han var iväg med blåljusen.

Det var roligt...men jag känner bara att, sätt dit dom så kanske dom lär sig. den här personen fick säkerligen lära sig en läxa. :)


Annars så har mamma bjudit på god mat idag igen och jag är fortfarande förälskad i min iPhone!

jag ska bara lära mig hur jag ska använda den också.


Nu åter till sällskapet!


Hej å Hå!


Av Frida Rännar - 24 april 2010 12:00

HAR PRECIS KOMMIT HEM FRÅN STALLET  LILLA GRÅ VAR REDAN IGÅR MYCKET BÄTTRE, HAN ÄR ONTEINTE HALT HALT LÄNGRE UTAN MER OREN. PÅ MORGONEN ÄR HAN STEL VILKET HAN ALDRIG ÄR aNNARS SÅ BARA DET KAN TYDA PÅ EN STRÄCKNING. BIRGER FÅR AVGÖRA PÅ MÅNDAG MEN TILLS DESS SÅ HÅLLER JAG STENKOLL! JAG ÄR SUPERNÖJD MED NYA TELEFONEN. TYCKER VÄLDIGT SYND OM DOM I MIN OMGIVNING SOM BARA SER MIG MED NÄSAN I DEN HELA TIDEN. SNACKA OM NYHETENS BEHAG. 

NU SKA JAG HOPPA I DUSCHEN, SEN ÅKER VI PÅ V75! HÖRS SENARE


HAN

Ovido - Quiz & Flashcards