fridarannar

Alla inlägg den 19 april 2010

Av Frida Rännar - 19 april 2010 22:48

Då var det kväll igen.

Sitter i soffan med vad vi åter igen kan kalla kvällsfika/middag. Men inte lunch för det har jag faktiskt ätit idag. Blev bjuden av Sussi på Indisk mat. Det var något speciellt. Men väldigt gott. Svårast var att veta vad på menyn man kanske skulle tycka om. Blev Tandori Kyckling. Mums!

Alicia lyckades på något sätt komma upp på bordet när vi lämnat lite rester för att gå ut i butiken. Jag hör att hon äter på något i fikarummet. Tror ni inte hon svalt ett helt kycklingben!!!

Är det något jag lärt mig så är det att hundar absolut inte får äta de 3 F:en. Fågel-, Fisk- och Fläskben...

Gissa om hjärtat stannade.   Hade jag kunnat göra magpumpning på henne så hade jag gjort det. Hon skämdes när jag kom in och rullade ihop sig på backen. Strax efter kom en stor RAP. Hehe. Hon andas och lever och har precis ätit upp middagen så hon mår nog bra. Men vi kommer ha ögonen på henne. Hundrackare.


Nu har jag iaf precis kommit från stallet (vanlig ordning). Hoppade Wendela ikväll. Hon var mer än överladdad. Men riktigt fin!

Lilla Grå var taggad till tusen. Longering  inspänd stod på schemat.Skrämde bort dressyrryttare från banan när han drog igång sin egen serie av vad jag och Anna kom fram till inte går att sätta ord på. Han hoppade rakt upp och slog de största bakutsparkar en häst kan göra. Sen var han riktigt fin. Går så himla bra när man verkligen får ner och ut nacken på honom och låter han trava på ordentligt. Stjärnhästen   


Komentarer:

Morbror tyckte iPhone var toppen. Han har sällan fel.

Andra tyckte den var svår att sms:a på då man måste titta på tangenterna.

Annan visste av andra att den var super.

 

Jag själv känner nog att jag kan offra att inte sms:a när jag kör bil om jag införskaffar en. Jag försöker ändå stressa ner mitt liv så det kanske vore en bra anledning. Jag komemr annars snart åka ut för en olycka. (enligt min mamma)

 

Hmm.. Kort slutsats. Jag måste ha en!

 

Nu ska jag visa några minuter kvalitetstid till min sambo och Jycke som myser i soffan.

 

So Long!

  



Av Frida Rännar - 19 april 2010 10:04


Vill ha en iPhone nu.

Är  så less på min Ultra Touch. Funderar allvarligt på att byta.

Ni som har en iPhone. Vad tycker ni om den?


  


Nu ska jag åka till jobbet.

Ikväll blir det träning med Wendela och longering för Jackpot.


Hej sålänge!

  

Ovido - Quiz & Flashcards