fridarannar

Alla inlägg den 27 april 2010

Av Frida Rännar - 27 april 2010 22:33

Lite lätt irriterad ikväll!


Kommer hem från stallet. Jag och Jocke åker och ska tvätta min bil vilket verkligen behövdes. Åker på statoil- biltvätten som alltid.

N'är vi kommer ut från tvätten och Jocke tar en vända runt bilen för att sätta fast antennen och dyl så ser han att hela bilen är repad. En JÄTTE repa och massa stora skrapmärken som att någon gått med sandpapper längs med bilen på högra sidan. På den vänstra sidan ser vi massa små repor som är vita och bilen hade verkligen inga repor innan.

Känns ju jätte kul...INTE!

Jocke pratar med killen på statoil då dom känner varandra så han iaf varnat dom att vi upptäckt något fel.

Antingen har biltvätten lyckats på något sätt skada bilen eller så har tidigare ägare (Som var billackerare kom vi på nu) så fint lackstiftat bilen och när vi nu tvättar den så ryker allt av. Bilen var nämligen superren när jag fick den.

vad tror ni?


Jackpot har klarat dagen inne idag med Bravur, han var kanske lite mer glad än vanligt att se matte men annars kan jag klart säga att han redan är rastlös. Imorgon får han gå ut i liten hage iallafall. Jag ska stenhårt se till att kontrollera varenda rörelse han gör :)

Jag och sandra har pysslat hela kvällen. Det som skulle bli en kortvarig stalldag idag blev istället en fem timmars stallkväll. Vi hämtade tidningspapper  till Jackpot och var och köpte Torv till att lägga under som bädd. Vi hann med en glass i bilen också     jackpot fullkomligt älskar sin nya bädd. han kunde inte sluta nosa runt i det. dessvärre blir det jobbigare för mig att mocka. Men det kan det vara värt. Peter gjorde en djupdykning innan vi släppte in Jackpot och den blev klart damm och smuts godkänd.

Vi putsade även hela boxen och fönster så nu varken dammar det eller är skitigt..


            




Imorgon ska jag på fotvård, sen jobb på delta!

Hej sålänge

Ovido - Quiz & Flashcards