fridarannar

Alla inlägg den 20 april 2010

Av Frida Rännar - 20 april 2010 20:00

Sitter framför tv:n. Blir inget stall för mig idag. Jag hostar och hostar hela tiden. Måste bli av med det här. Jag har ju inte tid att bli sjuk nu heller.

Sandra ställer upp för att motionera Lilla Grå. Jag hade planerat en mysig hemmakväll med Alicia. Vaknade precis nu, har sovit sen klockan 5. Nu försöker jag få i mig lite mat. Alicia bevakar mig noggrant. Hon är fullt medveten om att matte är duktig på att söla. Är Jocke hemma så sätter hon sig alltid ändå bredvid mig och väntar på att något ska falla.


Svar på Kommentar:

Johanna- Nä det hade inte kunnat bli bättre på något annat sätt. Dom är gjorda för varandra. Det komiska som alla bör veta är ju också att för 1,5 år sen satte jag upp Linn hemma på våran gård på ridbanan på Roberta. Då var hon 8,5 år och nybörjare. Idag rider hon LA höjder och tävlar mot dom som varit med betydligt längre. Jag har sagt ända sen den dagen hon satt på Roberta att den här ungen ska ni satsa på. Hon kommer bli något väldigt över det vanliga. Jag chockas än idag över hur rätt jag hade.

Idag är hon nog mer tävlingsmänniska än jag någonsin kommer lyckas bli.

 

Jenny- Såg att hon var i VK också :)

 

Ser på Tv:n nu om Stenmark, på "hans" tid. Undra om han själv ens kan förstå hur sjukligt stor han var. DÅ butiker ställde upp tv-apparater i skylt fönstren, skolorna stängdes...allt detta för att alla skulle få se honom åka.

Häftigt!

Tänk en stenmark i Ridsporten. RG B och Malin Baryard är ju stora (tom mormor och morfar och farmor tittar) men så stora som Stenis blir de nog aldrig.

Vad tror ni?

 

Nu vila lite till...

 

 

 

Av Frida Rännar - 20 april 2010 14:26

Jag får inte glömma Gratulera lilla Linn som tog hem priset som

"årets Nykomling" på Roadshowen igår.


Grattis Linn!

 

  

 

  

Av Frida Rännar - 20 april 2010 09:37


Usch... Inatt har jag verkligen hostat lungorna av mig. Har fått någon timmes sömn bara. Det slutade med att jag ssomnade med en halstablett i munnen för att inte hosta så jag nästintill kräktes. Då först kunde jag somna till.

Trots att jag har varit uppe ett tag nu och druckit och fikat så retar det fortfarande jätte mycket i halsen. Hur länge ska det sitta i det här?

Jag har laddat upp med halstabletter och vatten för dagen.


Är iaf på jobbet nu. Har fått eget kontor för första gången i mitt liv.


På lunchen ska jag hinna göra massa ärenden. Återkommer med vilket senare :)


Hosteli Host!

Ovido - Quiz & Flashcards