fridarannar

Alla inlägg under april 2010

Av Frida Rännar - 6 april 2010 08:42

Hej


Tisdag idag.

Igår var ingen toppen dag. man kan säga att jag låg under täcket hela dagen. Enda gången jag reste mig upp var då Jocke bjöd mig på lunch och till kvällen då jag skulle åka och ha Kerstins lektioner.


Glömde berätta hur det gick på Söndagen i sista klassen. Jackpot var superladdad och jag med. Jag gjorde en ren ryttarmiss och red på som tusan in i kombinationen i omhoppningen och Jackpot försökte verkligen klara hinder B men kom inte upp med baktassarna. Det roliga var när jag red emot att jag t.o.m hann tänka. Shit varför gör jag såhär! Annars var han superfin. Med tiden vi hade så hade vi vunnit klassen om jag inte gjort min miss. Dessutom hade jag ju fortsatt satsa på tid om jag inte petat hindret. Jag är jätte nöjd!

Sämst trea i 4 av 4 starter. En vinst och tre tredje platser.


  


Ska jobba vidare nu. Vi hörs!


Av Frida Rännar - 3 april 2010 20:27


Lördag idag, påskafton.

Var alldeles för trött igår för att ens orka starta igång burken men för att göra en kort sammanattning över tävlingsdagarna som varit:


Jätte stort Grattis till Tjejerna i laget som tog hem segern enkelt idag!!


Grattis alla Urf:are som faktiskt tagit väldigt många placeringar.


Malin...debuten i 140. Lekande enkelt! 4 fel sista hindret

Likaså Anna Grundström som gjorde en snygg runda på ynka 4 fel!


Mina resultat:

Fredag 1,10 - Felfritt, hyffsat snabb tid men jag red inte på allt som gick. Tog en trejde plats och jag är jätte nöjd. Han tittade inte på något och var väldigt med mig.


Lördag 1,10 - Felfritt. Lite tråkigt då det egentligen inte fanns några vägar att "gena" på i omhoppningen och jag insåg att det bara var att köra. Jag körde och jackpot var med även här. Snabb tid och vann den klassen.


Lördag 1,20 - Felfritt. A:0 på tid. Riktigt duktig var Jackpot, jag mindre bra. Jag som inte ens skulle rida fort! Halva banan var bra till 6a. Jag drar i tyglarna och bromsar, (förlorade säkert 1 nästan 2 sekunder bara där sa mamma) lilla grå hoppar så snällt ändå in och sen släppte jag på, jag red snävare vägar än tänkt och tog bort ett språng på en linje. Fick en sån där känsla. MEN allå sluta dra i snörena och då gick det plötsligt väldigt bra.

En god vän sa en klok sak som jag fick tänka på. "Det är som att han viker av innan dig och sen måste du parera fram till hindret". Det är precis så det känns. Vi måste jobba mer på lägen ur sväng. Att hitta lösningen framåt. Vi tog hem en tredje plats och jag är jätte glad för den.


Imorgon har jag fortfarande inte bestämt vad jag ska rida men det lutar åt min plan på 115, borde kanske starta 125 men jag gillar inte riktigt att inte följa planen bara för att han gått bra alla starter. Men vi får se...


Nu är Alicia nybadad och har deckat i sängen hon är helt färdig! Hon har fått klippta klor också.

Jag har duschat och ska nu bege mig till Björnvägen (familjens nya hus) och äta lite ost och korvbricka sen tror jag att Alicia och jag sover över där då husse är borta inatt.

Jag återkommer senare ikväll med filmer från idag!

Hej sålänge.

Av Frida Rännar - 1 april 2010 22:50


Precis kommit hem från stallet.

Ha Trimmat lilla Grå. Var superfin, red bara 20 min. Han förstod direkt att det var tävling och spände till lite extra.

Nu har vi byggt bana, badat, frissat och putsat, så imorgon halv 7 när vi åker till stallet är hästen och allt redo.

Startar som nr 12 och måste ha honom ute 20 min i 9 så Sandra hinner promenera fram honom ordentligt.

Sen kan vi bara hoppas på att han är hyffsat avslappnad.


Jocke har städat och tvättat här hemma. Finns inget bättre än att komma hem och det är städat och tvätten är ren.

Nu ska jag krypa till sängs så man får lite sömn i sig.


-Som svar på din kommentar Pernilla så får jag nog fortsätta med att linda tills jag testat ställa honom på tidningspapper utan bandage. Vill bara inte testa under eller nära en tävling. Undra om torv kanske också kan funka?


God natt!

  

Ovido - Quiz & Flashcards